vr. sep 30th, 2022

Helpen u door het proces details over elke stap die betrokken zijn bij een Artiestenbureau proces zijn:

Wat gaat er door je hoofd?

Waar liggen je verlangens?

Hoe ontwaakt het?

Wie zal het dienen? Vanuit welk perspectief?

De interesses van diegenen waarvan je denkt dat ze een perfect publiek zouden zijn voor je werk.

Kwaliteit van de publieksselectie.

Hoe je je kuddes opbouwt, media video’s en artikelen.

Het proces om je gewenste publiek op te bouwen met een doel voor ogen en wat je eraan kunt doen.

Jezelf herscheppen in een groep die jou wil ontwikkelen als de artiest waarvoor je geboren bent.

Wat maakt u uniek in de ogen van de ontvanger.

Charme is de natuurlijke uitdrukking van onze persoonlijke scheppingskracht.

Charme is de eigen fantasierijke speelsheid van de schepper.

“Een vaardigheid die wordt ontwikkeld door bewustzijn deelt zijn vruchten met hen die geïnteresseerd zijn om ze te koesteren.” ~ Marshall Resistman

Het concept en de kracht van charme wordt sterk gevoeld in een hoog bewustzijnsniveau. Charme blijft gedurende het hele leven van elk individu bestaan. Of we onze charmante uitzonderlijkheid met liefde, waardering en achting beschouwen, is grotendeels een uitdrukking van hoe bewust en “bewust” we zijn.

De kracht van charme werkt op meerdere manieren buiten het niveau van bewuste betrokkenheid. We reageren op charme op een onbewust niveau door onbewuste gewoonten.

De eigenschappen die u speciaal, aantrekkelijk en gracieus maken, zijn merktekens van de aangeboren charmante buitenzintuiglijke charme in u die open blijft voor de vibratie van anderen.

“Het effect van iemands zijn en handelen is het soort effect dat wordt teweeggebracht door een simpele oorzaak.” ~handschoenen~

Het blijft uw sleutel tot succes om uw unieke charme op het juiste moment bij de juiste persoon onder de aandacht te kunnen brengen.

Wat het voor u zou zijn is geheel aan u.

Het verrassende is dat je de ‘charme-machine in je hebt; je moet je alleen bewust zijn van de ‘charme die er nu intuïtief’ en gemakkelijker’ onder hangt.

Het mooie van dit alles is dat u bevoorrecht en bevoorrecht bent om in de aanwezigheid te zijn van hen die het meest geïnteresseerd zijn in uw unieke kunsten en originaliteit. Het is een groot geschenk.

Het is alsof je bezeten bent door een speciale kracht die de aandacht trekt, zelfs als je doorgaat met de gebruikelijke manier van denken.

Je bent nu buiten jezelf. Alleen met zo’n verstrengelde energie kun je de spetterendste, precies getimede gebaren maken.

De rijpende en groeiende veelzijdige energie aan de bron van charme nestelt zich binnen de zuivere en ongestoorde grenzen van je manifestatie.

Waar je ook bent, daar ben je en door het uitdragen van je gave heb je een standpunt en ben je in staat om te oordelen. Je kunt het hier en nu aankondigen. Je kunt het zien, horen en aanraken. Het is tastbare schoonheid. De wereld die u waarneemt en stuurt met de kunst van uw eigen magnetische aanwezigheid lijkt echt en tastbaar te zijn.

AuraCharma Scheppers zijn overal en bieden hun vaardigheden, talenten en ideeën aan collega-kunstenaars aan, die evenzeer in staat zijn om niet alleen de geschenken zelf te leveren, maar ook Brokenness en disconnection.

AuraCharma Scheppers zijn op dit moment overal om je heen en willen je zegenen met je aanwezigheid via je toegewijde en toegewijde proces van creatieve hands-on.

Wees Bewust en Neem Notities, Wees Geïnspireerd, Wees In Veiligheid Vrij en E nephewai! Mijn Visie Voor De Toekomst!

Lees meer:

creatief platform

personal branding