vr. sep 30th, 2022
Moderne schilderijen

Een goed punt om te maken is dat een schilderij de wereld rondom tot op zekere hoogte “schildert”, maar niet alles is geschilderd. Misschien is de sleutel tot de eerste vraag dat wanneer een schilderij verondersteld wordt de toeschouwer te vertellen wat het voorstelt of zou moeten voorstellen, het ook moet vertellen wat het niet voorstelt. Als er geen sprake is van een bedoelde boodschap, dan moet het schilderij worden beschouwd als een lege informatiebron. Een voorbeeld hiervan zou een schilderij van een dame kunnen zijn. Zij zit misschien op een soort troon, maar waar zij zit, daar is geen boodschap, en die is er alleen om gezien te worden. Wat het schilderij echter laat zien, is dat er weliswaar een context bestaat, maar dat wat er ook is, het potentieel heeft om van de boodschap die de schilder daar neerzet, iets zinvols te maken.

Een ander belangrijk punt is dat moderne schilderijen (gewoonlijk) een weergave zijn van het alledaagse leven, de Aarde. En hoewel niet alle afbeeldingen van ons en de dingen rondom ons worden afgebeeld, zijn we dat wel, bestaan vele uit mensen-figoden en symbolen, en vele beelden gebeurtenissen en voorvallen uit die waarheidsgetrouw zijn, niet alleen voor ons tentoongesteld om te aanschouwen of te genieten.

Goed, nu we hebben gesproken over wie we zijn, moeten we misschien meer in detail treden over wat we doen. Wij, de Aqua Arts Centre Community Council, de Vrienden van Aqua Arts Centre, de Art & Art Museum Society of Halifax zijn een groep die u het dichtst bij een kunstcentrum in de stad brengt. Het is een hele structuur voor kunst en kunstbeoefening. Niet een speciaal gebouwde plek waar je je dag doorbrengt, maar een plek waar we ons allemaal in kunnen vinden en die we ondersteunen en waar we deel van willen uitmaken. Ja, we zijn aanwezig en door middel van evenementen worden onze leden erbij betrokken, dus we hebben een aanwezigheid na uren in de kunst, onze workshops, galeries, en onze jaarlijkse tentoonstellingen Festival. Wij accepteren geen donaties, kale feestzakken, breekbare dingen, of, iets dat tekort komt aan zelfredzaamheid. (Ja, subjectieve grammatica NSFW, maar probeer niet te boos te worden.) Je kunt meer te weten komen over onze evenementen, en ons helpen, hier. We beginnen hard te werken aan het uitbreiden van onze diensten: een meer diverse breedte van de programmering; meer cultuur- of jeugdgerichte programmering komt eraan. We zouden het leuk vinden als jullie allemaal met ons meedoen.

In het lab bouwden we de interne links waaraan het waterbouwkundig lab zijn naam dankt. De verbinding zelf is vrij gemakkelijk te maken. We gebruikten een goedkoop staafje stof en wat tongspatels. We hebben ook de kabelbinders op maat geknipt om een verstelbare draadverbinding te maken. Je steekt je staaf in de kniptang, haalt wat van het buitenmateriaal weg. Vervolgens knipt u de ritssluiting af en trekt u de hele draad erdoor.

Deze geplooide pvc ritssluiting gaat op een glazen pijp, zodat we ons geen zorgen hoefden te maken over de bron van waterverontreiniging of roestvorming. Niet zozeer dat dit een potentieel gevaar inhoudt (dat zien we wel als het zover is), maar de man die er werkt houdt vol dat het water buiten houdt. En dat is precies wat het doet!

Wij hebben een mooie verscheidenheid van betonmengeling die wij als basis voor onze vervaardiging gebruiken om alles van de V.S. -Gemaakte Vlaggenmasten aan de randen van de Art Decoplaat te maken. We betalen een fikse premie voor alles wat we gebruiken, en gebruiken alleen koolstofarme mix. We komen dan met enkele fantasievolle idee├źn over hoe onze basis te gebruiken die echt cool zijn. U zult ze in de toekomst kunnen kopen als u ons nieuwe 2012 CSO keuken T-shirt ontwerp noemt.

Lees meer:
Exclusieve schilderijen
Luxe schilderijen