vr. sep 30th, 2022

Of misschien wilt u een portret maken van een stilleven. Met inachtneming van de verwachting van het schilderen door ieder van ons, is een hoeveelheid schilderen op elk doek het minimum. Afhankelijk van het onderwerp van uw aanvraag heeft u de mogelijkheid om de materialen en materialen voor elk doek te kiezen; penselen, kleuren, doekgrootte enzovoort.

Voor mij zal uw beeld uniek zijn en een kunstwerk, klaar om bewonderd te worden. En u zult waarschijnlijk plezier hebben in het hele proces. Ik moedig u aan om met mij in contact te komen en u te laten inwijden in het uiterlijk en het gedrag van een kunstenaar.

Klik op de afbeelding hierboven om rond te kijken in de galerij! DE KUNSTENAARS

Als u interesse in schilderen hebt, kunt u onze online schildercursus volgen.

◄ ONZE TOEVOEGINGEN – ■

We zijn tenminste met vier kunstenaars die aan ons project meewerken:

Delphine Thourault

Mevrouw Thourault lys, consultant, grafisch ontwerper, maker en auteur had al 4 jaar ervaring in grafische vormgeving onder haar riem. Sindsdien is ze niet meer gestopt en ze omarmt het plezier om haar eigen kunstwerken op deze pagina’s te tonen! Aarzel niet om contact met haar op te nemen: color.art@yahoo.fr

◄ ONZE PARTNERS – ■

Wij werken samen met hun drukkers:

Mirele Kockelman… een ontwerper, illustrator en auteur. Haar oudere en jongere werken zijn een echte klassieker FrançoiseThourault actualiseert haar spanwijdte van artistieke studie. Ze vindt inspiratie in grafisch ontwerp, juwelen, mode die haar het recht geeft om gewoon te lachen, dus ze is natuurlijk erg leuk om te ontmoeten!

Laméric Clément… Illustrator, schilder, rokkenjager en een fanaat voor kwaliteitsproducten. Hij reist overal naartoe en houdt ervan om gevierd te worden. Aarzel niet om contact met hem op te nemen: clartiscer@pixelluline.fr. Hij promoot ook zijn unieke landschapsschilderijen zoals deze.

Mer Hope…Colorer, kunstenares en landschapsschilderes op het web sinds 2006, gekend als een icoon in deze scène. Geboren in Queensland en de laatste twee jaar woonachtig in Frankrijk, toont haar werk zowel haar techniek als haar enthousiasme om bekendheid te geven aan deze kunstenaar. Zij beheert ook de veel bewerkte unieke wolk op maat van de website.

Meer lezen:

cursus schilderen amsterdam

workshop schilderen amsterdam