vr. sep 30th, 2022

Wij tonen u de perfecte rondreisroute naar Zuid-Korea.

Bezoek de Tempel van de Wereldvrede in Injeong-Do. Het is de tempel die het evenwicht bewaart tussen Oost en West.

o Bezoek het Gyeongbokgung Paleis, de officiële residentie van de president van Zuid-Korea. De Gyeongbokgung Paleis tours kunnen worden gemaakt om de architectuur en cultuur van het paleis te verkennen; en geniet van de rustgevende natuurlijke ambiance van het park gelegen aan de voet van het paleis.

o De Kaesora berg in het Gyeongbokgung Paleis bewandelen. De terrastuinen van het paleis zijn zeer charmant.

o Gelegen tussen de drukke steden Seoel en Busan, wordt het Gyeongbokgung Paleis beschouwd als een van ’s werelds beste oneindige bronnen van kunst en cultuur. Desondanks is het onaangetast gebleven door de ontwikkeling van de moderne beschavingen.

o Bezoek het Altai gebergte en ken uw gevaar.

o Wandeling naar de synchronisatietoren van de Kwonmyo berg. De toren weerspiegelt perfect het tijdstip van zonsopgang en zonsondergang.

Staar naar het serene gezicht van de Chinese maskers.

dwalen onwennig door de catacomben van de kathedraal van Closs.

exemplaren van de glazen tewerkstelling in de Rasa Tempel.

u komt aan op de internationale luchthaven Dojei op het eiland Jeju en maakt een onbekende reis naar het hart van Korea.

o juha da persoon, het symbool van geluk en rijkdom, in overvloed verkocht in bijna elk dorp en elke stad in Korea.

o Koreabangs (buidelrat) zijn zo typisch en typisch Koreaans voedsel. Elke provincie heeft zijn eigen Koreabang, maar het meest populaire en typische gerecht is Pickled pork cut inori (yoghurt). Koreabangs zijn dunne plakjes varkenspoot. Meestal worden ze geserveerd in een kom met rijstwijn (JW).

o Als u een gesprek aanknoopt met een inwoner, wees dan niet bang om te vertellen waar u vandaan komt. Ze zullen trots zijn om de hele waarheid te vertellen.

o Het gezicht van de Koreaanse keuken is erg blauw. Het komt in vele vormen en kleuren. Een must-try maaltijd item in Korea is Do Soon Bae, een fusie van traditionele Koreaanse gerechten en sushi.

o Als je in een chique restaurant komt, aarzel dan niet om aan de bar te gaan zitten. De aandacht voor het decor is voortreffelijk.

o Zittend in de kelderverdieping van een oude ruïne, voelt u zich alsof u in een ondergronds observatorium bent.

Gebruik het toilet in het Vlinderhuis omdat het in de natuur rondom het gebouw is.

en ga in de schaduw van de planten zitten.

s Avonds snacks van Leopao (rivierkreeftjes) bij de wegstops.

o Rit naar Hwadun (westelijk deel) en overnachting in hotel in de stad.

o U kunt uw fietstocht beginnen via de Inhala Dam.

vandaar de naam, Watapa. Het is al een hele tijd vers waterstaart.

o Het is een ideale bestemming om tot rust te komen en te ontspannen.

o Het is de perfecte plek waar u zich kunt ontdoen van het lichamelijk slopende deel van uw reis waar u bezig bent geweest met het plannen van verschillende routes om de berg af te dalen.

Het is ook een ideale plek om uw kamp op te slaan en u voor te bereiden op de volgende etappe van uw reis, want het gebied is vrij van elektriciteit en onderhevig aan de grillen van het weer.

Er zijn genoeg Horace Mann Museum tours in Korea, maar geen enkele kan tippen aan Real Men in Asunta. Vrede en rust, natuur en kalmte, dat zijn de dingen die je krijgt als je kiest voor de Korean Way.

Lees meer:
Reizen naar Zuid Korea