ma. Jun 27th, 2022

Ben je op zoek naar de begeleiding en expertise van iemand zoals ik? Wel, ik speel al een aantal jaren gitaar en ik geniet van de ervaring als zowel leraar als leerling. Ik ben een Van Nuys, Californië inwoner. Man of vrouw.

Ik ben blij dat ik mijn ervaringen en inzichten kan delen in een gemakkelijk te lezen, interessant en compact manuscript in palmblad, genaamd Lessen met Ben Edwards.

Lessen met Ben Edwards is een compilatie van belangrijke gitaarlessen en -bronnen in gemakkelijk te begrijpen lessen en tips over doe-het-zelf vinger- en plukwerk op de gitaar.

Het bevat het verhaal van hoe iemand een jaar geleden mijn gitaarlessen aan huis Rotterdam volgde, me probeerde zichzelf te leren, niet 1 liedje kon spelen, en zich moest inschrijven voor 4 gitaarlessen om zover te komen. besefte een grote fout, liet mezelf goed trainen en hier zijn we dan!

Je wilt gitaar gaan spelen, of je speelt al en wilt je verbeteren. Je wilt leren fingerpicken, power chords, fingered hammer on’s, pull off’s en meer. Je wilt leren spelen vanaf tab, maar niet verouderde tab formaten. Je wilt link mooie tab tabbladen en weten hoe je die gratis downloads te krijgen. Je wilt dat allemaal en meer!

Nou hier is het.

Enkele belangrijke delen van dit boek zijn online beschikbaar of via andere gitaarbegeleidingsboeken, maar ik geloof dat het basisconcept te vinden is inLessons with Ben EdwardsbyBen Edwards.

Geniet ervan!

De gitaarwereld is echt verbazingwekkend. Ik sta voortdurend versteld van de verschillende gitaarspullen die ik hoor en speel in mijn muzikale omgeving!!!

Ik geef al meer dan 20 jaar les en speel gitaar, en ik kan je zeggen dat ik zeker geniet van mijn gitaarles ervaring en de studenten die ik het genoegen heb gehad les te geven. Het is een opwindend leven!

Het is belangrijk dat u zorgvuldig kiest. Je wilt er zeker van zijn dat je het juiste boek kiest voor jouw specifieke behoeften. Dit boek met lessen en alle andere bonussen is de best beoordeelde gitaarles op het net, veruit!

Gitaarles voor beginners, gemakkelijk gemaakt!

Gitaarlessen voor gemiddelde spelers, verbeterd!

Gitaarles voor gevorderde gitaristen, met opwindende oefenroutines!

Downloadbare versies van alle lessen voor uw gemak.

Lees meer:

Gitaarles Rotterdam

Basgitaar Rotterdam