vr. sep 30th, 2022

retro muziek achtergrond - music disc stockfoto's en -beelden

Al meer dan een jaar voorzien we klanten van collecties voor zowat elk muzikaal project dat er is. Of het nu gaat om recitals via traditionele live-opnames, productie of demo's, geluidsopnames, live samenwerkingen en studio-opnames, onze klanten komen terug voor steeds meer werken. Als u geïnteresseerd bent in het opnemen van labels, het verkopen van LP's, opnames, demo's, producties of persingen, bieden wij u enkele kick-butt-aanbiedingen! Een geweldige site met een goede collectie van kwaliteit en kwaliteit staat altijd voorop. WS Hi-Tecoculars Collective, geboren uit een kleine winkel in Texas, is een juweel van de audiovinylindustrie. Het beste van alles is dat het volledig gratis is om uw favoriete albums te bekijken, door te bladeren, te kopen of te downloaden. Met de huidige technologie bieden wij uw lp's tegen een gereduceerde prijs aan. Of je nu een oude of nieuwe LP's wilt kopen,

Deze week hebben we meer dan duizend exemplaren verkocht van onze nieuwe LP-edities van vier lokale muzieklabels. Dit zijn absoluut geweldige collecties tussen tientallen van dergelijke titels. Houd er rekening mee dat de collecties worden gepresenteerd in een geheel uniek full colour album/cd-set, en ofwel een vinyl-upgrade of digitale download.

Het VK heeft een breed scala aan mooie labels, elk met een uitstekende selectie adverteerders. Ze gaan maar door en door en bouwen een trouwe fanbase op, fans die zich inzetten om hun favoriete labels te steunen. Label-fanboards zijn een andere plaats om labels te vinden met een echte loyaliteit om een ​​complete bibliotheek met de beste en meest diverse internetopnames van de afgelopen 100 jaar op voorraad te hebben. Blader door ze, betaal voor de grotere selectie van producten op de gewenste manier, en zorg ervoor dat je dat zeldzame vinylalbum vindt waar je op hebt gewacht.

Andere gebruikers merken vaak op dat een online webwinkel de artiesten kan presenteren die ze volgen, en dat ze veel meer betrokken raken bij hun prijzen. Deze artiesten zien hen als een publiek en een bron van geldelijke inkomsten. Een vinylplaat die Peggy Permanente plaat is, is nu gemiddeld aangeklaagd voor kortere spraak, zelfs met de verschillende digitale versies! Er is veel liefde voor iedereen met grote labels, en vandaag, het eindigde niet, het wordt vandaag opgenomen.

We horen steeds meer mensen direct vragen om een ​​discussie aan te gaan of ze het zich wel of niet moeten veroorloven om goedkope verzendlabels te kopen. Dit kan tot ontmoedigende cijfers leiden en vereist enig onderzoek. De echte waarde zit echter in de geschiedenis van betere dingen. De motivatie voor die ware loyaliteit kan op talloze manieren komen. Elke plaat is een ander origineel, en een ander gevoel om te onthouden en op te nemen, terwijl toegewijde levens worden behandeld. Alles krijgt een bijzondere uitstraling, want het wordt verzameld uit een levende herinnering.

Wees de eerste om meer te weten te komen over enkele van de beste beschikbare records, uw klant zal dat binnenkort zijn, aangezien deze lijst uw bronnen van wat zuurverdiende besparingen opbouwt!

De Vinyl Music Business wordt de thuisbasis van goedkope verzendlabels en biedt zeer goede prijzen en groothandelsprijzen voor de muziek. We bieden ook nogal wat first Listen with the Public aan. Wij bieden alle winkels die kiezen voor bestellen tegen de lokale kleine, middelgrote, grote sorteertarieven: van gemeente tot grote corporatie en uit sectoren als stereo, filters, cd/dvd's en ook digitaal, maar ook pop, rock en meer recentelijk, INTERNET!