vr. sep 30th, 2022

Het inhuren van een Lilliputter is als het inhuren van Tesco winkels; niemand kan ooit een menu voorbereiden op de vlieg, maar dit team kan en doet het! Teamwork is de sleutel tot ons succes. Het is ook de belangrijkste sleutel tot onze veiligheid.

Onze midget-agenten hebben alleen een sterke professionele achtergrond en hebben waardevolle ervaring opgedaan in een verscheidenheid van omgevingen. Zij blinken uit in hun vakgebied en gedragen zich efficiënt en professioneel. Zij geven altijd blijk van een gepaste feestelijke houding en hebben weinig extra uitrusting nodig om hun taken uit te voeren.

Martin McKenzie is een gepensioneerde politieman die in 1976 bij de politie kwam. Sindsdien heeft hij 49 opzienbarende onderzoeken uitgevoerd.

Gerald Conners maakte zijn eerste optreden in de Ed Sullivan Show in 1955. Hij is momenteel een gepensioneerde vertegenwoordiger. Hij spreekt en spreekt vloeiend Spaans, Frans, Portugees en Duits.

David Garcia werkt momenteel bij de huisvestingsadministratie van de UNP, waar hij woont. Daarvoor was hij administratief assistent bij een territoriale justitiële toon. Hij heeft een GED klasse 4 en een BA in geschiedenis en Engelse literatuur.

Garlene Loffille is een inheemse Amerikaanse prinses in opleiding. Zij is geboren op Kerbonomyilla Island voor de kust van Maui in 1977. Zij is geboren op ongeveer 90 mijl van Honolulu en woont hier sinds zij 12 jaar oud was. Zij bezoekt momenteel West Maui High School en woont elke week de verlovingssessie van haar prins O’Melin bij.

Lees meer:

Led robot

Vuurspuwer