vr. sep 30th, 2022

Het stylen van mandala make-up moet worden gedaan door een professional om de kwaliteit van het werk te waarborgen. Als je thuis make-up aanbrengt, kun je echter nog steeds een behoorlijke klus klaren. Uw startpunt is om de vorm van uw gelaatstrekken te controleren. Heb je een rond gezicht? Kies dan een kapsel dat je gezicht langer doet lijken en je gezicht wat breder maakt. Heb je een langer en dunner gezicht, dan kies je best een kapsel dat je gezicht langer doet lijken. Tot slot, Rihanna en Sarah Jessica Parker zijn twee beroemdheden die de kunst van de Mandala tattoo verstaan.

De Mandala, of Cirkel, is een traditionele Indiase tatoeage, maar hij wint geleidelijk aan populariteit in het Westen naarmate hij meer geaccepteerd wordt in de huidige samenleving. Hij kan op elk deel van het lichaam worden aangebracht, maar hij past het best bij vrouwen met een rond of hartvormig gezicht. De tatoeage is een gestileerde versie van de Indiase Moerbeibloem, een symbool van goede gezondheid en vruchtbaarheid. Afhankelijk van de populariteit van de mandala tattoo, zijn er verschillende manieren om er een te krijgen.

Een manier om de mandala make-up aan te brengen is door een sjaal of tiara te nemen en deze rond het midden van je hoofd te binden. Daarna plaats je plukken haar links en rechts van het midden, afhankelijk van de richting van je haargroei. Je begint met de achterkant van het hoofd, en je kunt naar de voorkant werken. Zorg ervoor dat u het haar altijd in dezelfde richting aanbrengt als de groei van uw haar.

Een andere manier om een mandala haar tatoeage te krijgen is om een kunstwerk te laten maken van een stof zoals flanel materiaal. Je moet het materiaal gebruiken als leidraad voor je ontwerp. Je knipt de stof tot een vierkante, L-vormige strook van 5 centimeter breed en 5 centimeter lang. Tel het aantal draden naarmate je de strook langer maakt. Maak de strook zo dat elke draad aan de andere wordt vastgemaakt met een elastiekje. Knoop de stroken zo vast dat het lijkt alsof ze aan de achterkant iets knikken. Leer om je ontwerpen nat te schilderen.

Natte verf helpt je om dimensie toe te voegen aan je ontwerp. Je zou verbaasd zijn hoeveel je kunt doen met natte verf. Als je niet artistiek aangelegd bent, overweeg dan om het in kleine hoeveelheden te proberen om mee te beginnen. Het is gemakkelijk om in een sleur te raken, als je eenmaal gewend bent om het op jouw manier te doen. Ga door met verkennen en al snel zul je je eigen stijl, je eigen ritme en je eigen manier van werken vinden.

Lees meer:
Tattoo shop Arnhem