vr. sep 30th, 2022

Laat ons de details afhandelen terwijl u zich concentreert op de schoonheid en het entertainment. Zo ziet en voelt uw theatervoorstelling er prachtig uit.

Verlichtingsplannen voor Theatervoorstellingen

Er zijn tientallen verschillende soorten theaters. Sommige zijn groot…sommige zijn klein…elk type heeft zijn eigen podia… en het is belangrijk te weten wat voor soort verlichting u nodig heeft voor uw theatervoorstelling. Er zijn een aantal verschillende makers van Toneellicht beschikbaar. Wat u zoekt kan wel eens anders zijn, afhankelijk van uw zoektocht voorafgaand aan uw bezoek aan ons. Wij hebben vastgesteld dat de Davis genoemd bedrijf zijn de deskundigen om te weten alles over de prestaties lichten voor theater en nachtclubs. Ons team is echt een team van verlichtingstechnici dat wordt opgeleid om de beste kwaliteitsprojectie en verlichtingsmateriaal op de markt te gebruiken.

Als we zo’n bericht horen dat er zoiets bestaat als een goed lichtplan voor een theater…dan geeft dat ons een pauze. De studio is glanzend en blinkend, de zaal gelikt en gelikt. De gordijnen zijn zeer vogue afgewerkt…. de audiotekst is ingesteld op de laatste vogue tune favoriet…. de licht en geluid totaal mixen zijn perfect plus….. elk detail is in orde. Het kan in sommige gevallen, zoals bij een multimodaal model waar er een premonotally hypeff Scarlet tabs lichtsysteem is, zo zijn dat de eerste nachtmerrie onderspanning gaat krijgen en het scherm doorbrandt. Daarom zeggen wij altijd dat elk theater waarmee wij werken, zelfs wanneer die lichtshow of dat entertainment voor het publiek is, u “externe bronnen”, zoals stroboscooplichten, moet uitsluiten. De verlichting in het theater moet altijd aan staan om te voldoen aan de verlichtingsnormen die het theater hanteert. Wij maken de regels niet. Wij zijn er om te controleren en ervoor te zorgen dat alles in orde is en dat de vertoning amusant is en niet alleen verlichtend of geleidend. Laat ons dus die veiligheidscontrole voor u uitvoeren.

Ons lichtplan voor een theatervoorstelling

Het is duidelijk dat onze technici de geneugten van de prestatie lichten voor theater of concert begrijpen. Licht kan een verrukking zijn wanneer de lichten in het juiste gebied worden geplaatst dat voor het wordt ontworpen. Wij kunnen zelfs een Rave in muziek of een dans in dansen veranderen. Het is waar. Onze lichtprofessionals zijn uitgerust met de kennis om dat te doen. Wij weten dat lichtarmaturen geen lichtschakelaars zijn. Het is de repetitieruimte, de bar of de concertzaal waar de onderlampen worden geplaatst in combinatie met uw showplan en de stoelindeling die de kern vormen van het verlichten van elke voorstelling. Het zijn deze lampen waarop u zich moet concentreren. — Dit is waar de verfijning begint te schijnen. Het lijkt alsof elke exponent van theater verlichting, voor een podium show of een nachtclub is het uitvinden van nieuwe dingen om hun verlichtingssysteem meer verfijnd, echter, deze apparaten zijn overgeleverd aan de genade van het internet en het ontwerp patronen gevoed aan hen door de verlichting fabrikanten. Hoe geavanceerder de onderverlichting, hoe duurder. Zelfs elk jaar zijn er meer die onze comfortzone nabootsen, of misschien erger dan tegen de stroom in te gaan, of de manieren die ooit gebruikelijker waren in ons beroep.

Lees meer:

Lichtplan theatervoorstelling

podium- en evenemententechnicus gezocht