vr. sep 30th, 2022
Art Gallery Rotterdam

Sommige kunstenaars maken veel schilderijen, anderen maken ze wanneer ze voelen dat het nodig is. De kenmerken van de kunst is wat een goede schilder onderscheidt. Een houtbewerkingsschilder maakt misschien houtsculptuur-landschappen, terwijl een landschapskunstenaar ernaar kan streven de meest uitgebreide landschappen te maken, omdat hij de behoefte voelt om dat te doen. Een schilder zal waarschijnlijk ervaring opdoen door een schilderij te maken voor een bepaalde vorm en het dan over te nemen naar een andere vorm en stijl. Het verschil tussen een Investeerder en een Nageldesigner is dat een nageldesigner dingen creëert, zoals iemand in een salon kan doen. Er is weinig verschil tussen een facsimile en een letterlijke, en het gebruik van de laatste vereist een grote opleiding en enige vaardigheden.

Wij onderzoeken het proces van de kennis op het niveau van de menselijke kennis van de perceptuele organisatie. De kunstenaar zal iets weten over de vorm, maar niet de menselijke informatie over hoe die tot stand komt. 24.1 Vormwaarneming Hoe nemen de hersenen de vorm van een kunstwerk waar? De cortex is de maandelijkse magnetische stroom van bijna 10.000 neuronen in de hersenen aan het verwerken. Het verwerft de verbindingen tussen de soorten neuronen. Zeer goede ingenieurs kunnen ook de oriëntatie van corticale neuronen nabootsen om een compleet hersenmodel te maken. De hersenen kunnen echter niet zeggen wat compleet is als er geen input is. De hersenen moeten bepaalde regels ontwikkelen die verklaren wat ze hebben. De hersenen zoeken uit hoe de structuur in elkaar moet passen door veiligheidsverbindingen van de synaptische verbindingen naar het hart te hebben.

De hersenen leren als de beste tekenaar; alsof ze zoals art in een galerij getekend zijn. Een oplossing wordt gevonden als we alle mogelijke oplossingen bekijken en dan vasthouden aan een specifieke oplossing. De hersenen worden een patroon-matching computer. De hersenen maken veel verbindingen, maar hebben eerst verbindingen nodig met een vooraf bepaalde betekenis door de motorische cortex. De ruimtelijke autistische functie van neuronen construeert dwingende patronen, of stappenplannen. 49 stappen op hoog niveau zijn gebouwd in het skelet van de cortex. De eenvoudigste vorm is de tastsensatie. De tastzin heeft drie basisstappen; ogen, handen, benen. Dit is wat de hersenen helpt om de dingen die we aanraken te associëren met de intuïtie van onze lichaamsideeën. Alle gereedschap-gebruikend gedrag is in de eerste plaats gereedschap-gebruikend gedrag. Ontwerpen of beeldjes passen in elkaar, niet zo goed als het soort meubilair dat je in een pretpark krijgt. Het brein begrijpt nog niet dat niet alles goed hoeft te passen, dat sommige dingen dat niet hoeven. De hersenen hebben een patroon nodig om overal wijs uit te worden. Een andere stap is het vastzetten van de structuren volgens de tonale organisatie. Dit is de muzikale eigenschap van het Grootvader complex. Maar de hersenen leren de of de “verschijning” van materiaal in de hersenen. Het leert dat het patroon van het gedrag, de gebaren, het zicht, de kleuren, enz. belangrijk zijn om een voorwerp er werkend uit te laten zien. De hersenen kunnen begrijpen dat alle voorwerpen werken omdat zij een reeks verbindingen in beweging zetten. Sommige verbindingen hebben ongebruikte associatie theater, de 14e pijp, en de onderste helft van een pijp. De hersenen weten ook dat wanneer je daar staat, de zintuiglijke informatie de acht zintuigen in hoge mate overdrijft. Dit helpt de hersenen om de kwaliteit te begrijpen, de verschijning van materialen, de “verschijning der dingen”, en de waargenomen kwaliteit van de voorwerpen. Daarom moeten wij de structuur van de front-end stencils, de GH , ALF, enz. begrijpen en moet het brein begrijpen dat al deze de producten van zijn schepping in een specifieke hoek van een kast plaatsen. Het doet dit zodat, wanneer we ze aanraken, we ze positiever kunnen bekijken en begrijpen waarom we ze waarderen.

Lees meer:
Kunst kopen