vr. sep 30th, 2022

Rijnmond is een belangrijke producent van theaterbanieren en theaterdoek. Met behulp van onze eigen doekleveranciers kunnen wij het complete assortiment standaard spandoeken leveren. Daarnaast bieden wij u op maat gemaakte ontwerpen en canvas banners als aandenken. Bovendien kunnen deze soorten banners worden aangepast met geborduurde afbeeldingen en ontwerpen. Dat is zeer belangrijk voor budgettaire doeleinden.

Of u nu vooral uit eten wilt in een restaurant, plezier wilt maken op een festival of lekker thuis wilt ontspannen, u vindt hier altijd wel iets van uw gading! U kunt een goede selectie menu’s vinden voor elke smaak. Kijk maar uit naar speciale aanbiedingen en oude favoriete dinergerechten die nooit in een nieuw restaurant worden aangeboden.

Aantrekkelijke trouwjurken zijn een populaire keuze onder stijlvolle vrouwen. Natuurlijk is een mooie jurk niet nodig als u ook fantastische avondjurken wilt dragen. U zult hier een goede selectie vinden. Chiffon, retro en andere weelderige stoffen graag.

Minerale olie is de ultieme oplossing voor kunstbloemen. Onze kunstafdeling is uw leverancier bij uitstek. Constante verbetering zal ons in staat stellen meer soorten delicate bloemen aan te bieden.

Er is hier een goede selectie van vintage kleding. In onze online winkel ontdekt u ouderwetse stukken en modieuze accessoires. Er zijn heel wat kledingstukken om uit te kiezen. Neem een kijkje als u op zoek bent naar een nieuw aankomend stuk. Rode leren vesten, sjaals en regenjassen zijn maar een paar van de mogelijkheden. Ritsen zijn het brood en boter van ons bedrijf en wij kunnen u garanderen dat onze ritsen betrouwbaar zijn en brandwerend stoffen van hoge kwaliteit.

Lees meer:

Stoffen groothandel